Červen 2009

Mezi námi zviřaty

30. června 2009 v 17:03 | misulka |  filmíky
Mezi námi zvířaty (Barnyard)Originální název: Barnyard
Žánr: Animovaný, Komedie, Rodinný
Rok výroby: 2006
Režie: Steve Oedekerk

Popis:
Uvolněte se a těšte se…přichází "pravá zvířecí párty" - animovaný gang zvířat! V tomto dobrodružství vystupuje v hlavní roli Otis, lehkomyslná kráva, která celý den tráví zpíváním, tančením a prováděním různých darebností lidem… Nespoutané, šílené a divoce zábavné stádo šprýmařů, kterým se budete smát nahlas!

tedle filmík je fakt krutej sice se nekomu muze zdat az moc detskej ale me se líbil.....

konečeně prázdniny.....

30. června 2009 v 16:55 | misulka |  moje žvásty
Ahojíky,tak dneska jsem se konečně dočkala.Dostala jsem vysvědčení.Mám 6 dvojek a to:Čeština,Matika,Přirodopis,Chemie,Němčina,Fyzika.Jsem štastná jelikžo jsme se od minulýho pololeti zlepšila o 2 dvojky.Jinak dneska ještě napíšu nejakej článek teda snad a ziitra uvidíme.Jelikož má za mnou přijet jedno moje AFF budu trávit odpoledne s ním...Moc se na ní těším...tak se mějte krásne a užívejte života

Vaše Adminka →M!$ulka←


29.6.-deníík

29. června 2009 v 13:40 | misulka |  Můj deníček
-29.6

-13:40

-polojasno

-nothing

-nothinc

-tričko a ryflové šortky


tv.gif image by spookys-graphix-vyplá

music-nothing

online.gif image by spookys-graphix-online

study.gif image by spookys-graphix-dneska byla nudááá
-linky a řasenka

people.gif image by spookys-graphix-nothing

22.6. 2009 - 28.6. 2009

29. června 2009 v 13:31 | misulka |  Návštěvnost blogu

Navstevnost za minuly tyden (22.6. 2009 - 28.6. 2009) je:
Pondeli: 31
Utery: 34
Streda: 21
Ctvrtek: 24
Patek: 25
Sobota: 41
Nedele: 36

Celkem: 212

Moc děkuju všem

Vyberte si písničku příštího týdne.....

28. června 2009 v 11:58 | misulka |  Písničky
1.The Noisettes - Don't Upset The Rhythm

Jakou jste vybrali písničku?

28. června 2009 v 11:34 | misulka |  Písničky
vyberte písničku na další týden
Mihal hrůza-Napořád22.2% (2)
Shaun baker-Give22.2% (2)
JonaS BROTHERS-paranoid44.4% (4)
COcotte minute-1,2,3-vpřed11.1% (1)

Vybrali jste Jonas brother

28.6.-deníík

28. června 2009 v 11:31 | misulka |  Můj deníček
-28.6

-11:32

-zataženo

-nothing

-nothinc

-tepláky a mikina


tv.gif image by spookys-graphix-vyplá

music-nothing

online.gif image by spookys-graphix-online

study.gif image by spookys-graphix-neděle

-nothing

people.gif image by spookys-graphix-nothing

Diskuze na téma prázdniny jsou tu

27. června 2009 v 14:43 | misulka |  Diskuze
Takže rozhodla jsem se udělat tu rubriku Diskuze.Tady se bude vždykcy jednou za čas diskutovat na nějaký určitý téma.Dnešní téma je Prázdniny jsou tu....takže ted je to jenom a jenom na Vás s čím se pochlubíte.....


27.6-deníík

27. června 2009 v 12:14 | misulka |  Můj deníček

-27.6

-12:15

-zataženo

-nothing

-nothinc

-tepláky a mikyna

tv.gif image by spookys-graphix-vyplá

music-Pixie Lott-Mamma Do

online.gif image by spookys-graphix-online

study.gif image by spookys-graphix-sobota

-nothing


people.gif image by spookys-graphix-nic a jsem ráda

26.6-deník

26. června 2009 v 13:14 | misulka |  Můj deníček
-26.6

-13:15

-oblačno


-nothing

-nothinc

-ryflové šortky a tričko

tv.gif image by spookys-graphix-vyplá

music-nothing

online.gif image by spookys-graphix-online

study.gif image by spookys-graphix-ted uz pohoda ještě tam pujdu 2 krát a pak 2 mesice nic

-linky a řasenka


people.gif image by spookys-graphix-?

Jak dopadlo SONP

26. června 2009 v 13:05 | misulka |  soutěže
Takže SOnp dopadlo takhle:

Anketa

Kdo vyhraje SONP??
Emmet21.9% (14)
Jane32.8% (21)
Carlisle45.3% (29)

Gratuluju Evulisekcz k vítěztví

Diplomky pod perexem↓

Filmografie Nikky Reed

25. června 2009 v 20:44 | misulka |  Nikky Reed

Jako herečka
2009 -Nový Měsíc (New Moon) role:: Rosalie Hale
2008 -Last Day of Summer role:: Stefanie
2008 -Stmívání (Twilight) role:: Rosalie Hale
2005 -Legendy z Dogtownu (Lords of Dogtown) role:: Kathy Alva
2003 -O.C. ("O.C., The") role:: Sadie Campbell
2003 -O.C. (O.C., The) role:: Sadie Campbell
2003 -Třináctka (Thirteen) role:: Evie Zamora

Jako scénáristka
2003 -Třináctka (Thirteen)

Jako producentka
2008 -Last Day of Summer


Jonas brother -Paranoid

25. června 2009 v 12:58 | misulka |  Jonas Brothers
¨ ke stažení tu

mix fotek

25. června 2009 v 12:50 | misulka


11.poznávačka

23. června 2009 v 15:39 | misulka |  poznávačky
1.kdo to je?
2.máš rád její hudbu?
3.nej.písnička od ní?
5.kolikátej to byl hlásek?
6.co na diplomek?
7.papa

písničky na další týden-výběr je na Vás

22. června 2009 v 13:43 | misulka |  Písničky

1.Michal Hrůza-Napořád


písnička tohohle týdne

22. června 2009 v 13:21 | misulka |  Písničky
Písnička příštího týdne bude??
Flo Rida Ft.Wynter Gordan - Sugar14.3% (1)
DIVOKEJ BILL + ČECHOMOR: Ve dvou se to táhne líp14.3% (1)
The Ting Tings - Shut Up And Let Me Go14.3% (1)
Jesse McCartney - How Do You Sleep57.1% (4)



vyhral Jesse

15.6. 2009 - 21.6. 2009

22. června 2009 v 13:19 | misulka |  Návštěvnost blogu
Navstevnost za minuly tyden (15.6. 2009 - 21.6. 2009) je:
Pondeli: 30
Utery: 23
Streda: 54
Ctvrtek: 35
Patek: 24
Sobota: 18
Nedele: 34

Celkem: 218
¨

Kujííí moc